Prijateljska utakmica u Splitu

Vitez u ponedjeljak protiv Hajduka na Poljudu

Novi član Premije lige ekipa Viteza nastavlja sa pripremama za prvu sezonu koju će igrati u najjačem nogometnom rangu u našoj zemlji. Nakon jakih provjera protiv Širokog Brijega i Zvijezde iz Gradačca, ekipa Valentina Plavčića u ponedjeljak će imati sigurno najjaču provjeru pred početak Premijer lige.

Ekipa Viteza će na stadionu Poljud u Splitu gostovati hrvatskom osvajaču Kupa za prošlu sezonu ekipi Hajduka, koji će sutra igrati utakmicu Superkupa protiv Dinama uoči nove sezone najjačeg ranga nogometa u Hrvatskoj.

Ovo je svakako velika prilika za sve nogometaše Viteza koji dobiju priliku za igru protiv Hajduka da se dokažu i pokažu svoje kvalitete ,a ko zna možda neko od igrača zapadne za oko čelnicima i stručnom štabu kluba podno Marjana pa se može desiti da obuče dres slavnog kluba i ponosa cijele Dalmacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.