Na meti Hajduka i Žiline

Mešanović sutra ne putuje na Zlatibor?

Dino Kurbegović

Danas je u prostorijama NK Čelik boravio i menadžer Jasmina Mešanovića koji je u razgovoru sa direktorom kluba, Alijom Porčom dogovorio da uzme papire mladog reprezentativca koji bi trebao u nedjelju zajedno sa menadžerom putovati za Žilinu gdje će pokušati dogovoriti transfer sa slovačkom ekipom.

Pored Žiline, za Mešanovića je zainteresovan i Hajduk koji je ponudio da Mešanovića plati na rate, ali to ne odgovara ni menadžeru ni igraču.

Ako se desi da Mešanović pređe u neki od ova dva kluba propisno obeštećenje će dobiti Čelik. Kontaktirali smo šefa stručnog štaba zeničke ekipe, Vladu Jagodića koji je bio iznenađen našim informacijama te je izjavio sljedeće:

"Nemam  pojma o tome. Jasmin Mešanović je na spisku igrača koji putuju na Zlatibor i ja ga očekujem u autobusu sutra, a za ostale informacije nisam upućen i trebam obaviti razgovor sa direktorom kluba. Ja se iskreno nadam da će ostati u Čeliku i naredne sezone", rekao je Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.