Crnogorac ima druge planove

Jovetić odbio ponudu Napolija

Midhat Šljivak

Italijanski Sky Sports donio je večeras informaciju kako je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić odbio ponudu ekipe Napolija.

Jovetića su u Napoliju zamišljali kao idealnu zamjenu za Edinsona Cavanija koji je blizu odlaska iz kluba, ali Sky Sports Italia javlja kako je Crnogorac odbio da razgovara sa čelnicima tima iz Napulja o prelasku u redove viceprvaka Italije.

Ovo je vjerovatno i jasan znak Fiorentini da Jovetić želi preći u Juventus, koji je već dugo zainteresovan za njegove usluge, ali transfer spriječava odšteta od 30 miliona eura koliko zahtjevaju Viole.

Sky Sports također navodi kako odbijanje Jovetića znači i da će se Napoli okrenuti dovođenju bh. reprezentativca iz Manchester Cityja Edina Džeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.