Partizanu velika odšteta

Tošić i Ljaljić potpisali za Manchester?

Adnan Beganović

Prema neslužbenim informacijama dvojac iz Partizana, Ljaljić-Tošić, novi su članovi slavnog Manchester Uniteda.

Mladi fudbaleri Partizana Zoran Tošić i Adem Ljaljić su u prvim satima nove godine potpisali ugovore sa slavnim Manchesterom. Službenih informacija iz klubova još nema, a očekuje se da će danas u toku dana stići i službena potvrda ovih transfera.

Tošić i Ljaljić su tokom decembra već obavili liječničke preglede u Manchesteru pa ove informacije sigurno nisu samo plod nečije mašte. Procjenjuje se da će Partizan dobiti oko 14 miliona eura odštete. Tošić bi trebao odmah preseliti u Manchester, dok bi mladi 17-godišnji Ljaljić odigrao za Partizan još ovu polusezonu i onda otišao u Manchester.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.