Igor Pamić najbliže klupi Dinama

Adnan Beganović

Nakon poraza od Austrije čelnici Dinama su se sinoć zahvalili na saradnji Krunoslavu Jurčiću, a još uvijek nije poznato ime njegovog nasljednika, iako je klupi zagrebačke momčadi, ako je vjerovati hrvatskim medijima, najbliže Igor Pamić.

U polsjednjih nekoliko sati sa Dinamom se povezuju brojni stručnjaci, ali izgleda da je klupi ovog kluba najbliže Igor Pamić.

"Dinamo je najveći klub i svakom treneru je drago da se spominje u tom kontekstu. Sve ćete doznati na vrijeme. Trener sam Istre i koncentriran sam na svoj posao", prenosi Regional Expres Pamićevu izjavu iz koje se može zaključiti da se nešto dešava.

Hrvatski mediji pišu da je Istra već krenula u potragu za Pamićevim nasljednikom, a kao novi trener ovog kluba spominje se Ferdo Milin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.