Napadač Širokog najavljuje naredni meč

Zakarić: Rudar je bio najbolja opomena pred Travnik

Goran Zakarić jedan je od igrača Širokog Brijega na čije igre u posljednje vrijeme stručni štab nema zamjerke.

Dobru formu fudbaler Dinama na posudbi u Širokom Brijegu potvrdio je i nedavnim izdanjem u dresu mlade reprezentacije na utakmici protiv Crne Gore. Dobroj igri nada se i u narednoj prvenstvenoj utakmici kada će na Pecari gostovati Travnik.

“Teška utakmica je pred nama bez obzira na dosadašnji učinak Travnika. Slično će se postaviti kao i Rudar, a dobro znamo kako smo na kraju završili sa Prijedorčanima,” kaže Zakarić, te dodaje:

“Pristup mora biti ozbiljan, nadam se da ćemo na vrijeme riješiti utakmicu. Rudar je bio prava opomena i lekcija, zbog toga moramo od prvog minuta biti agresivni i čvrsti. Očekujem dobar meč, dobru igru i tri boda pred reprezentativnu pauzu.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.