Ivanković ponovo trener Dinama

Edmir Škorić

Novi stari trener hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama, je Branko Ivanković.

GNK Dinamo je u sjedinici u ponedjeljak navečer jednoglasno izabrao Ivankovića za novog trenera. 

Ivanković je Modre već vodio u dva navrata, a s klubom iz Zagreba je imao niz od 34 utakmice bez poraza i 28 pobjeda zaredom, osvojeno prvenstvo i Kup 2007. godine. 

"Ponosan sam i sretan što sam se vratio u Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači, koji su ciljevi Modrih i naravno da vjerujem kako ih možemo ispuniti", rekao je zadovoljno novi trener pa dodao: 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Jako dobro poznajem momčad jer sam cijelo vrijeme pratio što se događa oko kluba. Imamo kvalitetne igrače i vjerujem da ćemo igrati lijep nogomet te ostvariti rezultate koji će zadovoljiti naše navijače".

Ivanković će javnosti biti predstavljen nakon sutrašnjeg treninga u 12:15 sati na konferenciji za medije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.