Posrednici varalice

Španci "provalili" lažne agente, United ih dokrajčio

Manchester United u finišu prijelaznog roka nije uspio dovršiti posao oko prelaska Andera Herrere u redove kluba sa Old Trafforda.  

Priča oko tog transfera svakako je bila najbizarnija. Nije poznato koliko su ozbiljne bile namjere Manchester Uniteda da u večernjim satima ponedjeljka izvrši uplatu 36 miliona eura i tako aktivira otkupnu klauzulu iz Herrerinog ugovora, ali ono što se prije toga događalo bilo je upravo nevjerojatno.

Tri gospodina sa slike stigli su u Fudbalski savez Španije  i predstavili se kao posrednici u transferu Javija Martineza u Bayern, kazavši kako imaju punomoć Manchester Uniteda da realiziraju transfer Herrere.

U FS Španije nisu pali na njihovu priču već su ih pitali da pokažu punomoć ili bankovne garancije, rekli su kako će srediti dokumentaciju. Svaku nadu u to da bi mogli okrenuti poneki euro vrlo brzo su im ubili špaski novinari, ali i Manchester United, koji je demantirao da je poslao ikoga u Madrid glede transfera Herrere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.