Široki saznao mogućeg protivnika

Musa: Famos ili Igman? Svejedno, želimo odbraniti trofej

Edmir Škorić

Slaven Musa, trener nogometaša Širokog Brijega, zadovoljan je protivnikom svoje momčadi u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Širokobriježani, aktuelni osvajači Kupa, u odbranu trofeja kreću gostovanjem u Hrasnici ili Konjicu, a to će biti odlučeno nakon sutrašnje utakmice Igmana i Famosa. 

"Relativno možemo biti zadovoljni žrijebom. Mogli smo za  protivnika dobiti nekog premijerligaša, a na kraju igramo protiv prvoligaša ili drugoligaša", rekao je Musa za SportSport.ba, te nastavio:

"Igramo sutra protiv Igmana pripremnu utakmicu i imat ću priliku da na djelu vidim njihovu ekipu. Volio bih zbog blizine da igramo u Konjicu, mada nećemo očajavati ako budemo morali da gostujemo u Hrasnici. Bilo da se radi o Igmanu ili o Famosu, mi ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje i mi želimo da odbranimo trofej Kupa".

"I prošle godine smo na sličan način počeli Kup. Igrali smo protiv Branitelja iz Mostara. Iako smo slavili s 2:0, imali smo dosta problema. Moramo biti na pravom nivou i samo tako možemo proći u osminu finala", dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.