Tevez odlazi sa Old Traforda ?

Napadač Manchestera nezadovoljan

Carlos Tevez bi u Real

Eldar Ganibegović

Nakon što je Manchester United u svoje redove doveo Dimitra Berbatova, krenuli su i problemi za Argentinca Carlosa Teveza, koji je sve nezadovoljniji statusom na Old Trafordu.

Tevez je izjavio da bi već u ovom prelaznom roku mogao napustiti "Crvene đavole" ukoliko stigne ponuda od Real Madrida.

- Ko ne bi želio zaigrati za Real Madrid? Poput Manchestera, Real je jedan od najbolji klubova na svijetu i bio bi užitak igrati za njih, izjavio je Tevez.

Iz Reala se još nisu oglasili po ovom pitanju, ali je sportski direktor "kraljevskog kluba" Predrag Mijatović u jednom od razgovora rekao da je Tevez samo jedna od želje u ovom prelaznom roku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.