Jedan od najopasnijih Slovaka

Weiss: Gol nakon kornera nas je „ubio“

Vladimir Weiss bio je jedan od najopasnijih fudbalera Slovačke po naš gol u oba meča sa ovom reprezentacijom. 

„Znali smo da nas očekuje jednako težak duel poput prve utakmice u Bosni. U prvom poluvremenu uspjeli smo da utakmicu držimo pod kontrolom i postigli smo lijep gol iz kontranapada, te smo imali odličnu šansu početkom drugog poluvremena. Bila je to moja prilika, šteta što nisam postigao gol. Protivnik je izjednačio nakon kornera i to nas je 'ubilo'“, rekao je Vladimir Weiss, sin nekadašnjeg selektora Slovačke.

Osvrnuo se fudbaler grčkog Olympiacosa na sjajnu atmosferu koja je vladala na stadionu Pod Dubnom.

„Atmosfera je bila odlična, ali šteta što na stadionu nije bilo više naših navijača. Ipak, kao utjeha ostaje da smo igrali pred rasprodanim stadionom“, rekao je Weiss.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.