Neka mu uzor bude Rakitić

Navijači Seville Marinu traže ženu, samo da ostane

Njemački tabloid Bild plasirao je  priču prema kojoj bi navijači Seville pokušali zadržati njemačkog reprezentativca Marka Marina u svojim redovima.

Njemački reprezentativac Marko Marin (24) je ovoga ljeta posuđen Sevilli na cijelu sezonu, te je u svega nekoliko utakmicama stekao veliki respekt kod navijača španskog kluba. 

Nijemac je bio dvostruki strijelac u utakmici Europa lige protiv poljskog Slaska, dok je u porazu 1:3 od Atletico Madrida asistirao za pogodak.

Ideja Sevillinih navijača, prema pisanju Bilda, jest da nađu Marinu ženu, koja bi ga "obmanula" i "prisilila" na ostanak u Španijij, odnosno koja bi ga natjeral da poželi napustiti Stamford Bridge po isteku posudbe.

Baš je kapiten Seville i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić ljubav svog života našao u ovom andaluzijskom gradu. Ne samo da je ostao u Sevilli uprkos ponudama ovog ljeta, nego je i postao kapiten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.