Široki Brijeg gost Radnika

Josip Barišić vjeruje u bodove iz Bijeljine

Jedan od glavnih oslonaca Slavena Muse u uvodnim kolima nove sezone Premijer lige je defanzivac Josip Barišić.

Lijevi bek odličnu formu potvrdio je u subotu na Pecari kada su Širokobriježani u zanimljivoj utakmici upisali važan trijumf nad aktualnim prvakom, Željezničarom.

“Željezničar je i dalje jedan od favorita za titulu, tako da je subotnji trijumf za nas bio od nemjerljivog značaja,” kaže Barišić.

Sutrašnja prepreka Širokobriježana zove se Radnik. Uslovno kazano mali protivnici u novoj sezoni i suviše su problema zadali Širokom Brijegu, pa Barišić pred Bijeljinu s pravom poziva na oprez.

”Radnik je visokim gostujućim trijumfom nad Slavijom iznenadio kompletnu fudbalsku bh. javnost. Očekivao sam iskreno na toj utakmici pobjedu Slavije kojom bi se situacija u vrhu dodatno zakomplikovala, ali eto desilo se suprotno. Dobra je stvar što je Radnik pobijedio. Sada se neće vaditi na nama, kao što su se vadili Vitez i Zvijezda. Želimo tri boda, u najgorem slučaju bod iz Bijeljine,” dodao je Barišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.