Ima svoje superheroje

Aubameyang nakon Spidermena, sada sa maskom Batmana?

Pored činjenice da se već dokazao kao veliko pojačanje za tim Borussie Dortmund, brzonogi Pierre-Emerick Aubameyang unio je i neke novine u sastav akuelnih evropskih i njemačkih viceprvaka.

Ovaj sjajni fudbaler zna svoje golove proslaviti na čudan način, a uglavnom je to činio na način da svoje lice stavi masku Spidermana. Radio je to u St. Etienneu, ali i u Dortmundu. Ipak ovoga puta je svom frizeru naredio da na njegovoj glavi načini logo kojim se identifikuje drugi superheroj – Batman!

Je li na ovaj način napadač ekipe Jurgena Kloppa najavio još jednu ludu proslavu gola ili je ovo samo bila još jedna „luda“ ideja znati ćemo nakon današnjeg susreta u kojem će BVB na svom terenu ugostiti Freiburg našeg Mensura Mujdže

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.