Široki Brijeg za protivnika dobio Radnik iz Bijeljine

Musa: Imamo realne izglede za plasman u četvrtfinale

Široki Brijeg nedavno je uz postignuti gol otkinuo bod kod Radnika u Bijeljini u utakmici u kojoj je bio mnogo bliži trijumfu u odnosu na domaćina.

Klubovi koji su sa po 16 bodova, bodovno izjednačeni sastat će se i u osmini finala Kupa BiH. Prva utakmica na programu je na Pecari 23. oktobra.

“Zadovoljan sam ishodom današnjeg žrijeba. Objektivno smo kvalitetniji od Radnika i vjerujem da ćemo proći u narednu rundu takmičenja. Bilo je lakših protivnika, ali ruku na srce i dosta težih u odnosu na Radnik. Dobra je stvar što se prva utakmica igra na našem terenu i što mi u odnosu na njih imamo širi igrački kadar. Ono što me ne raduje je dalek put na uzvrat u Bijeljinu,” kazao je Musa, te dodao:

“Ne znam kako će se Radnik postaviti jer su nedavno u šesnaestini finala protiv Branitelja igrali bez pet standardnih igrača. Bez obzira u kojem sastavu da nam se suprostave smatram da imamo realne izglede za prolazak dalje.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.