Odlični nastupi Morate i Jesea

Madrid slavi Realovu mladost

Ovog vikenda Real Madrid je u okviru osmog kola španske Primere gostovao u Valenciji kod Levantea. 

Kada se činilo da će ekipa sa Santiago Bernabeu stadiona doživjeti novi poraz u Primeri Carlo Ancelotti je na teren poslao Alvara Moratu i Jesea Rodrigueza, Realovu mladost. 

Upravo su ova dva mlada fudbalera iskreirala povratak Reala u meč i ostanak u borbi za trofej prvaka Španije. Morata je još jednom pokazao koliko voli igrati na stadionu Ciutat de Valencia, gdje se i prošle sezone upisivao u strijelce. 

"Igram uz jednog od najboljih igrača na svijetu. Idem korak po korak. Znam gdje sam i šta trebam raditi. Ovaj put sam imao sreće. Moram nastaviti raditi vrijedno i čekati svoju priliku," rekao je Morata koji je nakon gola otrčao u zagrlaj svom saigraču Jeseu koji se našao u ulozi asistenta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.