Isco: Znao sam da će moje vrijeme u Realu doći

Želi ostati što duže

Isco: Znao sam da će moje vrijeme u Realu doći

E. Čaušević

Fudbaler Real Madrida, Isco, igra vjerovatno u životnoj formi na početku nove sezone.

Isco je već u drugom dijelu prošle sezone pokazao da Zinedine Zidane treba ozbiljnije računati na njegove usluge iako se govorili da broji svoje posljednje dane u Real Madridu. No, nakon nekoliko sjajnih predstava Isco je odlučio produžiti svoj ugovor i konačno se izborio za mjesto u početnoj postavi.

Ovaj 25-godišnji igrač je oduševio i u dresu Španije u meču s Italijom kada je postigao dva gola. Jasno je da Isco igra u životnoj formi što može radovati Zidanea i navijače kraljevskog kluba. Posebno će ih oduševiti činjenica da Isco želi ostati na Santiago Bernabeu još mnogo godina.

"Uvijek sam znao da ću biti uspješan u Realu, pa čak kada sam imao i veoma malu minutažu. Znao sam da ne smijem odustati i danas mi se to isplatilo. Osjećam da sam važan dio ove ekipe i to mi zaista prija. Nadam se da ću ovako nastaviti još mnogo godina jer želim ostati u Real Madridu što duže", rekao je Isco.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi