Nakon što Batmanov logo izbrijao na glavi

Aubameyang sebe počastio Batman patikama

Pierre-Emerick Aubameyang ove sezone pojačao je redove Borussije Dortmund, aktuelnog vicepravaka Njemačke i Evrope.

Brzonogi fudbaler BVB-a dok je igrao u redovima francuskog St. Etiennea svoje golove znao je slaviti stavljajuči masku Spidermana na lice, a isto je učinio nakon nekoliko golova za tim iz Rura koji predvodi Jurgen Klopp.

Ipak, nedavno je Aubameyang, koji je postigao pet golova u dosadašnjih osam utakmica za svoj novi klub, odlučio Spidermana poslati u "penziju", a logotip svog novog heroja - Batmana, odlučio je izbrijati na svojoj glavi.

Koliko je ovisan o superherojima fudbaler Dortmunda dokazao je slikom svojih novih patika kojom se pohvalio na Instagramu. Riječ je o patikama izrađenim po specijalnoj narudžbi, na kojima je glavni motiv svjetlucavi logotip superjunaka koji štiti Gotham City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti