Široki Brijeg gost na Gradskom stadionu u Banjoj Luci

Zakarić optimista pred Borac

Goran Zakarić imao je problema sa povredom zbog čega je propustio utakmice mlade reprezentacije u Španiji i Albaniji.

Povreda ipak nije bila ozbiljnije prirode, pa će ovaj posuđeni napadač Širokog Brijega danas zaigrati protiv Borca u Banjoj Luci.

"Borac je po trenutnoj formi i tabeli favorit pred današnji susret, ali nema razloga da se pribojavamo nekoga u ovoj ligi. Igrat ćemo otvoreno i tražiti svoju šansu," kaže Zakarić.

"Atmosfera unutar tima je dosta dobra, a povrijeđenih i kartoniranih igrača nema. Imali smo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo za Borac," dodao je.

Dugo odsutni Damir Džidić neće konkurisati za današnji meč, dok će osim Zakarića zube stisnuti i Vedran Ješe koji je osjećao bolove u leđima posljednjih dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.