Zrinjski uvjerljiv protiv Borca

Karačić: Pobjeda koja daje nadu i podstrek za dalji rad

Tečna igra i mnoštvo lijepih akcija domaćih fudbalera obilježili su sinošnji susret osmine finla Kupa BiH između Zrinjskog i Borca. 

Izabranici Branka Karačića odigrali su najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu sezone, a kvalitetna igra nagrađena je sa četiri pogotka u mreži Asmira Avdukića.

"Igrali smo dopadljivo, a publika je sve to redovno nagrađivala aplauzima sa tribina. Oduševljen sam činjenicom da smo pobijedili i uz to nismo primili gol. Razmišljali smo i o Olimpicu protiv kojeg igramo u narednom kolu i zbog toga smo priliku dali nekolicini igrača koji su do sad bili u drugom planu. Pomalo se pribojavam te naredne utakmice, ali mi jučašnja protiv Borca daje veliku nadu i podstrek za dalji rad,“ izjavio je trener Branko Karačić nakon sinošnjeg meča.

Utakmica između Zrinjskog i Olimpica na programu je u subotu od 14:30 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.