Široki sa 4:1 svladao Radnika na Pecari

Musa: Prvo poluvrijeme dobro, drugo moramo analizirat

Široki Brijeg je u okviru osmine finala Kupa BiH na Pecari ugostio ekipu Radnik i svladao je rezultatom 4:1.

Širokobriježani su već u prvom dijelu odradili veliki posao i stekli prednost, a iako su u nastavku imali nekoliko prilika, nisu uspjeli postići pogodak.

„Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi. Mi smo došli da se dobro istrčimo i da odradimo maksimalno, a od Kupa nismo puno ni očekivali jer to je za nas samo dodatni trošak ne umanjujući s tim pobjedu Širokog koja je čista. Rano smo primili pogotke, kasnije smo pokušavali i dobro odigrali no nismo uspjeli zabiti da rezultat izgleda ljepše. “, rekao je trener Radnika Srđan Bajić.

„Rezultatski i prvo poluvrijeme je bilo dosta dobro. U drugom smo željeli postići još koji pogodak no nismo uspjeli. Kasnije je i ritam malo opao i vjerojatno su i igrači pomalo već bili u utakmici u subotu s Leotarom. Zadovoljan sam rezultatom i prvim poluvremenom, a drugo poluvrijeme ćemo morati analizirati.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.