Razgovarao sa predsjednikom Brbićem

Baždarević kandidat za sportskog direktora Hajduka

Nakon što se pojavio u loži Poljuda na utakmici Hajduk - Istra, mediji u Hrvatskoj su pronašli i razlog dolaska Mehmeda Baždarević u Split.

Baždarević je jedan od kandidata za mjesto sportskog direktora Hajduka koje je ostalo upražnjeno odlaskom Šveđanina Jensa Anderssona. Nezvanično, kontakt je uspostavljen a predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić i Baždarević su se razišli uz dogovor da se svemu ne priča previše. Baždarević je u svojoj trenerskoj karijeri vodio ekipe Istresa, Étoile du Sahel, Greboblea, Sochaux te katarske Al-Wakrah u dva navrata. Upravo je posao u ekipi Al-Wakrahe završio u maju junu mjesecu ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.