Plemići danas nastavljaju niz

Miličević optimista pred Zvijezdu

Sa etiketom favorita nakon zasluženog trijumfa u Prijedoru nad Rudarom ostvarenog sa igračem manje, Zrinjski će danas Pod Bijelim brijegom dočekati Zvijezdu iz Gradačca. 

Plemići su u prošloj sezoni protiv Zmajeva popili gorku pilulu upisavši poraz rezultatom 1:2.

„Ta utakmica definitivno nas je udaljila od Evrope i ne pamtimo je po dobrom. Nadam se da će nas meč sa Zvijezdom ovog puta dodatno približiti Evropi,“ kaže mladi Hrvoje Miličević.

„Tradicionalno su neugodan protivnik po nas. Poraz u prošloj sezoni nije jedini koji su nam nanijeli na našem stadionu, iako smo mi istina uzvratili na otvaranju ove sezone pobjedom u Gradačcu. Imamo malih problema, nedostaje nam nekoliko važnih igrača, ali se ipak nadam da se to neće osjetiti na našoj igri kao što se nije osjetilo ni u Prijedoru,“ dodao je Miličević.

Zrinjski današnju utakmicu dočekuje bez Brkovića, Marina Aničića, Peze, Đurića, Stojkića i Barišića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.