Trener Širokog pred Prijedor

Musa: Pobjeda nam mnogo donosi, veći motiv nije potreban

U odličnoj formi fudbaleri Širokog brijega dočekuju sutrašnji meč u Prijedoru protiv Rudara. 

Trijumfi nad Veležom u Mostaru i nad Sarajevom na Pecari dali su vjetar u leđa Širokobriježanima pred posljednji susret u jesenjem dijelu sezone.

„Posljednja utakmica jesenjeg dijela sezone je pred nama i naravno dat ćemo sve od sebe da uspješnu jesen kraju privedemo na najbolji način. Znamo da nas očekuje težak teren pa smo se psihički pripremili i na to. Učinit ćemo sve kako bismo upisali nove bodove,“ kazao je trener Slaven Musa, te dodao:

„Optimisti smo, u dobroj formi dočekujemo utakmicu željni pobjede koja nam mnogo može donijeti. U slučaju trijumfa bismo završili kao prvoplasirani ili drugoplasirani tim na tabeli, mislim da igračima veći motiv nije potreban.“

Zbog tri žuta kartona u timu Širokog Brijega neće biti Gorana Zakarića i Ivice Džidića, dok je zbog stomačnih tegoba u Širokom Brijegu ostao Vedran Ješe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.