Vukoičić: Motivaciju tražimo u snazi sutrašnjeg protivnika

NLB liga

Bosna sutra dočekuje Budućnost

KK Bosna ASA BH Telecom sutra će protiv opasne ekipe Budućnosti tražiti priliku da se izvuče iz rezultatske krize i vrati na pobjedničke staze. Međutim, protivnik koji dolazi u Skenderiju nije ni malo naivan, a iako su početkom sezone smatrani blagim autsajderom, Podgoričani su pobjedom nad Cibonom u posljednjem kolu nagovijestili borbu za mjesto u Final Fouru.

«Pobjedom protiv Cibone, Budućnost je i javno istakla kandidaturu za Final Four, i ja bih rekao da su s pravmo u vrhu tabele NLB lige. Posjeduju i potencijal i kvalitet da sa pravom konkurišu mjesto među najboljima. Tu ne tražim alibi za nas, naprotiv, mislim da kvalitet protivnika može biti samo još veća motivacija za nas.¨, rekao je Vlada Vukoičić, trener «studenata» pred sutrašnji susret.

Elvir Ovčina donosi snagu i sigurnost pod koš "studenata"Na današnjoj press konferenciji i zvanično je predstavljen novi igrač KK Bosna ASA BHT, iskusni bh. reprezentativac Elvir Ovčina koji će u bordo dresu nastupati pod brojem 25.

«Ovčina će nam dati dodatnu snagu pod košem i izuzetno mi je drago da smo uspjeli realizirati ovaj ransfer. Naravno, Elvir je tek stiago i sutra ne treba očekivati čuda, ali sigurno je da se radi o velikom pojačanju.», dodao je Vukoičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.