Ni drugi prestup neće biti kažnjen

Dinamo neće kazniti Halilovića zbog nedoličnog ponašanja

Iako je mnoge iznenadio, nervozni ispad Alena Halilovića protiv Osijeka na nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici HNL-a nije potresao Maksimir.

Zoran Mamić zamijenio je mladog Halilovića u 74. minuti, umjesto njega ušao je Soudani, a mladi napadač ljutito je bacio rukavice, odbio obući jaknu te se zaputio prema svlačionici. Ipak su ga s klupe uvjerili da se vrati i dočeka kraj susreta na klupi za rezervne igrače.

Halilović izgleda ne bi trebao snositi posljedice, jer su svi njegovo ponašanje protumačili izoliranim incidentom i dječačkom ljutnjom te će mu oprostiti nervozu, pišu mediji u susjedstvu.

Alen je i proljetos imao ispad kada se na utakmici u Vinkovcima zbog sebičnosti sporječkao sa Antom Rukavinom, koji mu nije ostao dužan. Dvojac se čak posvađao i pred televizijskim kamerama i solidno ispunjenim tribinama stadiona u Vinkovcima. Kasnije su obojica bili tek simbolično kažnjeni, morali su platiti večeru saigračima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.