Popuna kadrova u Poljudu

Ništa od Baždarevićevog angažmana u Hajduku

Jedna od najatraktivnijih uloga u splitskom Hajduku je pozicija sportskog direktora kojeg Bijeli još uvijek nisu pronašli. 

Iako se u posljednje vrijeme često za Hajduk vezalo ime Mehmeda Baždarevića, njegov dolazak u Split ipak nije izvjestan. Baždarević je za današnji Hajduk preskupa varijanta.

Nasljednik Jensa Anderssona primarno se traži u domaćim okvirima. Predsjednik Marin Brbić je najavio da će do kraja godine Hajduk dobiti sportskog direktora, ali ako se to ne dogodi, onda se potraga nastavlja u januaru. Bijeli su već 65 dana bez sportskog direktora.

Hajduk je nakon devetnaest kola drugoplasirani tim prvenstva sa jednim bodom manje od Dinama koji ima jedan meč manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.