Fudbaler Dinama spreman da okači kopačke o klin

Josip Šimunić završava karijeru?

Jeremy Taravel pojačao je redove zagrebačkog Dinama. Taravel je u Modre stigao iz redova belgijskog Lokerena. 

Navodno Dinamo pokušava angažovati i još jednog defanzivca, a sve zbog činjenice da bi Josip Šimunić mogao završiti karijeru. Podsjetimo Šimunić je zbog ustaškog skandiranja "Za dom spremni" suspendovan od FIFA-e na deset utakmica i njegova reprezentativna karijera već je okončana. 

Šimunić se trenutno nalazi u Australiji na odmoru, a u dogovoru sa porodicom odlučit će hoće li nastaviti karijeru, ili će okačiti kopačke o klin. Sa Maksimira još uvijek nema potvrde, a uskoro ćemo vjerovatno i znati da li će Šimunić i dalje braniti boje zagrebačkog Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.