Sigurno napušta Wislu Krakow

Levski iz Sofije spreman ponuditi 250.000 eura za Bunozu

Gordan Bunoza gotovo sigurno će obve zime napustiti Wislu iz Krakowa. Jedan od najboljih igrača u Smudinom timu, najavio je svoj odlazak odmah po završetku jesenjeg dijela sezone u Poljskoj.

Interes za Gordana Bunozu pokazao je trećeplasirani tim bugarskog prvenstva, Levski iz Sofije, koji je prošle zime želio Saida Husejinovića.

Levski je prema pisanju poljskih medija Wisli spreman ponuditi i cifru od 250.000 eura. Bunoza se jedne prilike našao i na spisku Safeta Sušića, dok je za mladu reprezentaciju odigrao devet utakmica. U Wislu je dospio iz Karlovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.