Nova posudba

Zvonimir Kožulj iz Viteza prešao u Branitelj

Jedan od rijektih klubova koji na pravi način prati razvoj svojih mladih igrača koje šalje na posudbe je Široki Brijeg.

Damir Zlomislić nakon sezone provedene u GOŠK-u postao je jedan od ključnih igrača Širokog nakon čega je ostvario transfer u Rijeku. Ove sezone Široki Brijeg posudio je Slavka Brekala i Zvonimira Kožulja u Vitez.

Brekalo je bio jedan od najstandardnijih i najboljih igrača u timu Valentina Plavčića, odnosno kasnije Ante Mišea. Kožuljje s druge strane minutažu većinom prikupljao ulazeći sa klupe pa je odlučio ove zime napustiti Vitez.

Iako je imao namjeru raskinuti ugovor sa Širokim koji na njega još uvijek ne računa ozbiljno, Kožuljeva želja ipak nije ispunjena. Mladi veznjak je igrač za budućnost i Širokobriježanima ni na kraj pameti nije bilo raskidati ugovor.

Posuđen je ovog puta u mostarski Branitelj gdje će sigurno imati mnogo više prostora za napredak nego u Vitezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.