Prva provjera za Skakavce

Salatić strijelac, Grasshoppers slavio bez mlađeg Hajrovića

Sada već bivši klub bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, Grasshoppers, danas je odigrao svoju prvu utakmicu u 2014. godini. U sklopu priprema za nastavak sezone Skakavci su sa ubjedljivih 4:0 pobijedili Winterthur.

Aktuelne osvajače Kupa Švicarske u vodstvo je doveo kapiten tima Veroljub Salatić, a preostala golove su dali Lang i Ben Khalifa (2).

Igra u drugom poluvremenu vrijedna je pohvale obzirom da je riječ tek o prvoj testnoj utakmici u sklopu priprema Grasshoppersa, na kojima ovoga puta nema Izeta Hajrovića, a danas priliku za igru nije dobio njegov mlađi brat i U-21 reprezentativac BiH Sead Hajrović koji je povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.