Duško Vujošević uoči susreta sa CSKA Moskvom

"Ne smije se unaprijed znati ko će igrati Euroligu"

Partizan nakon prva dva odigrana kola nema pobjedu. Izabranici Duška Vujoševića poraženi su u Beogradu od Reala i u Minhenu od Bayerna. 

U prva dva kola na klupi ekipe iz Beograda nije bilo Duška Vujoševića zbog bolesti, a najtrofejniji trener ekipe iz Humske vraća se protiv moskovskog CSKA. 

"Realna situacija je da Partizan sa mnogo povreda pravi odlične rezultate. Ne sagledava se stvarna situacija i uspjeh koji je ostvaren. Ako država želi da ima reprezentativnog predstavnika u Euroligi, koji će eventualno proći među osam najboljih, mora da se stvore drugačiji uslovi, a ne da se unaprijed odredi koji će to tim biti," rekao je Vujošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.