Cleyton umjesto Sammira

Dinamo pronašao novog Brazilca

Edmir Škorić

U zagrebački Dinamo stigao je novi Brazilac, a radi se o Alexandru Silvi Cleytonu.

Cleyton u Dinamo stiže kao zamjena za Sammira i to na preporuku hrvatskog stručnjaka koji radi u Turskoj, Roberta Prosinečkog.

Cleyton je stigoa u utorak navečer u hotel uu kojem je Dinamo smješten tokom priprema, a danas bi trebao potpisati ugovor s Modrima nakon što okonča ljekarske preglede.

Ovaj 30-godišnji veznjak ranije je nastupao za Larissu, Panathinaikos, igrao na posudbi u Metalrugu iz Donjecka, te turskom Kayserisporu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Cleyton je igrač kakvog smo tražili, iskusni igrač poteza koji svojim proigravanjima gura suigrače u prilike i razigrava momčad. Sretni smo što je s nama, sigurno smo da neće biti problema na liječničkom pregledu i da će se brzo uključiti u rad s momčadi", rekao je menadžer Dinama Zoran Mamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.