City se interesuje za Brazilca

Nakon Uniteda i City želi Dantea

Midhat Šljivak

Nakon što je interes za defanzivca Bayerna Dantea pokazao aktuelni prvak engleski Manchester United, njihov gradski rival Manchester City, također se uključio u igru za dovođenje ovog 30-godišnjeg fudbalera.

Dante je bio ključni igrač defanzive Bayerna u prošloj sezoni, a i ove sezone Brazilac igra jako dobro. Menadžer Uniteda David Moyes pokazivao je interes za ovog defanzivca, ali je Dante odbio špekulacije da će preći u United.

Međutim, sad se u igru za Dantea uključio i Manchester City. Poznato je da Građani ne štede novac kada je dovođenje fudbalera u pitanju, pa će biti interesantan Danteov odgovor na interes drugog tima iz Manchestera.

Pored Dantea, City je pokazao interes i za fudbalera St. Etiennea Kurta Zoumu, te Portovog Elaquima Mangalu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.