Jeftinije, barem, za kolektivni dolazak djece na naše olimpijske ljepotice

Haj’mo curice, haj’mo dječaci...

Jeftinije dječije karte za skijanje

Uprava KJP “ZOI’84 OCS”  d.o.o. donijela je odluku o uvođenju posebnih popusta na dnevne karte skijanje za djecu na olimpijskim planinama Igmanu i Bjelašnici.

Pravo na popust ostvaruju organizirane grupe djece, koje će karte po nižim cijenama moći kupiti na osnovu spiskova koje u KJP “ZOI’84 OCS” trebaju dostavljati škole koje djeca pohađaju.

Dnevna dječija karta za skijanje ukoliko organizovano posjete Bjelašnicu,  umjesto dosadašnjih 20 KM sada iznosi 13KM. Kako su istakli u “ZOI’ 84 OCS”, nova cijena zadržaće se do kraja sezone 2008/09.
U “ZOI’84 OCS” tvrde da sniženjem kolektivne dnevne karte želi dati vlastiti doprinos usmjeravanju djece ka sportu kao zdravom načinu življenja ali i afirmaciji zimskih sportova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.