Trener Širokog iz Novigrada

Musa: Atmosfera je dobra, na sreću povrede su nas zaobišle

Fudbaleri Širokog Brijega odigrali su dva meča na Istria Winner Cupu u Novigradu nadomak Pule, dok je treći na programu sutra.

Trener Slaven Musa zadovoljan je igrom i dosadašnjim rezultatima.

“Sve je do sad u najboljem redu, a jedini problem je taj što treniramo na umjetnoj podlozi zbog kiše. Atmosfera je dosta dobra, a ono što me posebno raduje je da nema povreda,” kaže Musa.

Na prva dva meča nastupili su i novajlije Hugo i Pehar, čijim je nastupima Musa manje - više zadovoljan.

“Hugo je igrao obje utakmice, dok je Pehar nastupio samo na meču protiv Sesveta. Predstavili su se u dobrom svjetlu, mada sam mišljenja da i jedan i drugi mogu mnogo bolje. Tu prije svega mislim na Pehara,” dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.