Narednog vikenda turnir "Andrija Anković"

Zrinjski i podgorička Budućnost otvaraju Memorijal u Gabeli

Memorijal Andrija Anković igrat će se na stadionu GOŠK-a u Gabeli 15. i 16. februara, a učesnici turnira bit će gotovo isti kao i prošle godine, s tim da će umjesto prošlogodišnjeg pobjednika Hajduka nastupiti Čapljina. 

Poznati su i parovi turnira, pa će tako u subotu 15. februara prvi polufinalni susret od 13 sati igrati mostarski Zrinjski i podgorička Budućnost, dok će nakon te utakmice, od 15 sati igrati Čapljina i domaćin GOŠK.

Susret za treće mjesto i finale na rasporedu su idućeg dana u istim satnicama. Nakon finala u nedjelju održat će se i GOŠK-ova Plavo-bijela noć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.