Trener Širokog pred Zvijezdu

Musa: Ako budemo pravi, ne trebamo strahovati

Sa mnogo optimizma Široki Brijeg dočekuje nastavak sezone u Premijer ligi BiH. Izabranici Slavena Muse proljeće će danas na Pecari otvoriti utakmicom protiv Zvijezde iz Gradačca koja ih je u jesenjem dijelu sezone porazila na stadionu Banja Ilidža.

„Na sreću nije bilo problema sa povredama tokom priprema koje smo dosta dobro odradili. Spremni smo za nastavak sezone u kojemu je glavni cilj izboriti nastup u Evropi, a ako se ukaže prilika i osvojiti neki trofej,“ kazao je Slaven Musa, te prokomentarisao današnjeg protivnika:

„Radi se o timu koji je jesen završio u zlatnboj sredini. Dosta su promijenili igrački kadar u kojemu su glavne uzdanice Diatta, Radivojević i Pavle Sušić. Ukoliko budemo pravi, ne trebamo strahovati.“

Novajlija Peko još uvijek nije u kombinaciji da nastupi, Jozo Špikić ima tri žuta kartona, Plazonić i Bjlajić imaju problema sa povredama, dok meč neće započeti ni Wagner.

„Malih problema sa povredom imao je Goran Zakarić, ali će on biti spreman za utakmicu,“ dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.