Mladen Žižović u jednom od ranijih duela s Bišćanima

Zrinjski se vratio u borbu za titulu

Jović: U Bihać po nova tri boda

Ekipa koja se trenutno nalazi u najboljoj formi u našem nogometu svakako je Zrinjski. Pet uzastopnih trijumfa u uslovima kakvi vladaju u proljetnom dijelu prvenstva veliki su uspjeh.

Ipak, ono što je Plemićima u ovom trenutku najbitnije je to da su uspjeli približiti se samom vrhu i uključiti u borbu za titulu.
Da bi ona postala realnost, Zrinjski bi trebao danas nastaviti seriju dobrih igara i kod Jedinstva u Bihaću.

- Svjesni smo da je naš protivnik u ovom trenutku u nezavidnoj situaciji, grčevito se bori za opstanak, ali imamo i mi svoje želje i ambicije. Iako u Bihać putujemo oslabljeni, bez Zadre, Đurića, Selimovića i Sutona, vjerujemo kako možemo do bodova koji bi nas lansirali u vrh, zaključuje trener Mostaraca Dragan Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.