Brazilac za SportSport.ba

Wagner: Bio bih zadovoljan sa pobjedom bez primljenog gola

Nakon lakše operacije na koljenu, Wagner Santos Lago polako se vraća u staru formu. Na posljednjoj utakmici igranoj u Travniku Brazilac je ušao pola sata prije kraja, ali ipak nije uspio prodonijeti pogotku Širokobriježana. 

„Najvažnije je da je povreda stvar prošlosti i da se svakog dana osjećam sve bolje. Ambicije u ovoj sezoni su visoke a rezultati uvijek zavise i od zdravstvenog biltena,“ kaže Wagner u kratkom razgovoru za naš portal.

Danas će na Pecari sa početkom od 15 sati meč četvrtfinala Kupa BiH igrati Široki Brijeg i Olimpic.

„Neće biti lako, u to nema sumnje. Ne pamtim kada smo na Pecari posljednji put porazili Olimpic. Oni tradicionalno dobro igraju u Širokom Brijegu. Ja bih lično bio zadovoljan sa svakom pobjedom bez primljenog gola,“ dodao je Wagner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.