Zoran Sretenović

Aleksandrovčani pred derbi sa Bosnom

Agresivna igra donosi pobjedu

Igokea Partizan nakon dva trijumfa na otvaranju Centrotrans lige za prvaka putuje na jedno od dva najteža gostovanja sezone – ono u Sarajevo, gdje ih sutra u Skenderiji u 17 sati dočekuje viceprvak BiH i učesnik ULEB kupa ekipa Bosne ASA BHT.

Već danas su se Igosi uputili prema glavnom gradu naše zemlje, a Zoran Sretenović u Sarajevu će odraditi i jedan trening s igračima.
- Danas smo krenuli za Sarajevo kako bi smo uspjeli odraditi i jedan trening u Sarajevu pred ovu jako bitnu utakmicu. Ne treba ni govoriti o kvalitetu protivnika, to je jedna od najboljih ekipa, ali na nama je da pokažemo svoj kvalitet. Tabela kaže da su trenutno ovo dva najbolja i jedina neporažena tima i vjerujem kako će ovo biti pravi derbi, kazao je za SportSport.ba trener Igokee.

Recept za pobjedu Sretenović misli da je u pristupu njegovog tima utakmici.
- Ako uđemo agresivno i odgovorno u utakmicu možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Svi igrači su potpuno spremni, atmosfera među igračima je odlična i svi jedva čekamo derbi, zaključuje Sretenović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.