Novi udarac za Lakerse

Steve Nash izgubljen do kraja sezone

Samo dan nakon što su ostali bez Kobea Bryanta, Lakersi su do kraja sezone ostali i bez startnog playmakera Stevea Nasha.

Kanadski 40-godišnji veteran je ove sezone zbog niza povreda odigrao samo 10 utakmica, pa je odluka da ne igra do kraja sezone bila i očekivana.

Nash bi čak mogao i raskinti saradnju sa klubom iz Los Angelesa. Njegov ugovor ističe za godinu dana, pa bi ga se Lakersi mogli riješiti već tokom ljeta, a nije isključeno i da Nash odluči završiti karijeru. 

Steve Nash je prije Lakersa igrao za Phoenix i Dallas, osam puta je igrao All-Star utakmicu, tri puta je biran u najbolju petorku lige, a 2005. i 2006. godine izabran je za najboljeg igrača lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.