Sportski direktor Real Madrida uvjeren u pobjedu

Butragueno: Borussia je slabija nego lani, ali i dalje jaka

Sportski direktor Real Madrida Emilio Butragueno vjeruje u prolazak svoje ekipe u polufinale Lige prvaka, ali smatra da je Borussia izuzetno jaka ekipa. 

Borussia je prošle godine zaustavila Real u polufinalu, pa je sada došlo vrijeme za osvetu. Međutim, Butragueno poziva na oprez i smatra da je Borussia i dalje jaka ekipa iako ne toliko kao prošle godine. 

"Borussia nije ista ekipa od prošle godine, ali su i dalje opasni, pa Real mora da bude oprezan. Međutim, smatram da će Real biti spreman za taj dvomeč, jer je protiv Borussije igrao prošle godine", kazao je Butragueno.

Real će u prvoj utakmici biti domaćin 1. ili 2. aprila, dok se revanš meč igra sedam dana kasnije u Dortmundu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.