Šef struke tima sa Pecare

Musa: Ovakvu pobjedu nisam mogao ni sanjati

Pobjeda Širokog Brijega dodatno je "zakomplikovala" situaciju u samom vrhu tabele.

"Sretan i zadovoljan pogotovo poslije ovakve pobjede na Grbavici. Ne možete mi vjerovati da sam trenutno najsretniji čoovjek, ali se ni u snu  nisam nadao da ćemo na ovaj način slaviti protiv Željezničara na Grabvici.  Mislim da smo zasluženo pobijedili. Tek smo se sada izjednačili sa Željom, a do kraja je još sedam kola. Ipak, mislim da smo u prednosti zbog činjenice da imamo bolji omjer u međusobnim susretima sa Željom i Sarajevom", rekao je Slaven Musa nakon pobjede od 3:0 na  Grbavici.

"Moram priznati da su me fascinirali navijači Željezničara koji su aplaudirali svojim fudbalerima nakon poraza, a moram istaći i da se 20 članova naš uprave osjećalo kao kod kuće na stadionu Grbavica", istakao je Musa, te dodao:

"Mislim da je naša pobjeda realna, ali rezultat možda nije", rekao  je na kraju šef struke Širokobriježana koji u svom timu vidi glavnog konkurenta za šampionsku titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.