Inter traži napadača

Vlasnik Intera otkrio: Dovodim Džeku, Torresa ili Moratu

Adnan Beganović

Bogati vlasnik Intera, Erick Thohir, uz razgovoru za italijanske medije otkrio je da se na njegovoj listi želja nalazi bosanskohercegovački reprezentativac i napadač Manchester Cityja, Edin Džeko.

U posljednje vrijeme u italijanskim medijima se sve više piše o Interu, odnosno o osvježavanju igračkog kadra nekadašnjeg evropskog prvaka.

Sa Interom se povezuju brojni igrači, a gazda ovog kluba, Erick Thohir, otkrio je imena za koja vjeruje da bi od naredne sezone mogla igrati u Interu.

"Morata, Torres ili Džeko? Jedan od tih napadača mogao bi da postane naš novi napadač", zar italijanske medije je izjavio Thohir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.