Zrinjski eliminisao Mladost

Karačić: U polufinalu priželjkujem Čelik

Zrinjski je rutinski završio posao sa Mladosti iz Velike Obarske. Plemići su ukupinim rezultatom 6:1 izborili polufinale, a trener Branko Karačić nakon današnje utakmice bio je zadovoljan konačnim rezultatom.

„Dosta loše otvaranje, rano primljeni pogodak, a potom i stopostotna prilika za Mladost. Do izjednačenja se bio uvukao mali strah u tim, ali je kasnije sve došlo na svoje. Sve u svemu sam zadovoljan, Mladost je čvrsta ekipa koja teško prima golove, a mi smo ih danas postigli pet. Zasluženo smo u polufinalu,“ kazao je Karačić.

Trener Zrinjskog u polufinalu Kupa se nada zeničkom Čeliku.

„Volio bih zaobići Široki Brijeg, kao i boljeg iz sarajevskog derbija. Čelik bi bio protivnik po mjeri,“ dodao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.