Član predsjedništva Zrinjskog o duelu sa Sarajevom

Puljić: Respektujemo Sarajevo, ali naš cilj je finale

Žrijeb parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine održan je danas u prostorijama N/FS BiH. Mostarski Zrinjski u polufinalu će igrati protiv FK Sarajevo. 

Mile Puljić, član predsjedništva HŠK Zrinjski izjavio je nakon žrijeba kako je cilj njegove ekipe izboriti plasman u finale Kupa Bosne i Hercegovine. 

"Zrinjski je danas izvukao FK Sarajevo koji mi izuzetno respektujemo i cijenimo. Suvišno je o tome govoriti, ali mi imamo svoje ciljeve, a to je proći u finale. Najbitnije u svemu ovome jeste da završnica ovoga svega bude u sportskom i fer ozračju," rekao je Puljić. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.