Jelen Super liga Srbije

Zvezda deklasirala Voždovac, minimalna pobjeda Slobode

Peti uzastopni trijumf u proljetnom dijelu sezone u Jelen Super ligi Srbije ostvario je tim Crvene zvezde na domaćem terenu protiv Voždovca rezultatom 5:1.

Goleadu na Marakani započeo je Nenad Milijaš u 17. minutu susreta. Dvanaest minuta kasnije na 2:0 povisio je Dauda, a meč je nakon pola sata riješio Lazović.

Do poluvremena je za katasttrofu gostiju pogodio Mrđa. U nastavku počasni pogodak za goste postiže Sekulić, a tačku na i svojim drugim golom stavlja Mrđa.

Zvezda je jedan bod ispred drugoplasiranog Partizana. Mrtva trka za prvaka se nastavlja. U drugom susretu Slboda je minimalno porazila Rad sa 1:0.

Detalj odluke dsio se u desetom minutu drugog poluvremena kada je siguran sa bijele tačke bio Galvao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.