Mladi vezista Kraljevskog kluba odigrao sjajnu utakmicu

Isco: Rezultat je pravi odraz stanja na terenu

Real Madrid je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu sa sigurnih 3:0 savladao Borussiju iz Dortmunda. 

Jedan od najboljih igrača u večerašnjoj utakmici i strijelac drugog Realovog gola Isco bio je oduševljen igrom i rezultatom svog kluba.

"Rezultat je zaista odličan, pogotovo jer nismo primili gol na domaćem terenu. Ovaj rezultat smo potpuno zaslužili i on je prava slika stanja na terenu", rekao je Isco, te najavio pobjedu i u revanšu.

"Prošle godine niko nije mogao ni pomisliti da Real može igubiti 4:1 u Dortmundu, pa zbog toga idemo u Dortmund odigrati dobru utakmicu i pobijediti", zaključio je sjajni veznjak Kraljevskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.