Golman Bayerna zadovoljan žrijebom

Neuer: Jedva čekam utakmicu u Madridu

Golman Bayerna Manuel Neuer izjavio je da je presretan što je njegov klub za protivnika u polufinalu Lige prvaka dobio Reala i da jedva čeka utakmicu u Madridu.

"Imam mnoge pozitivne uspomene kada pomislim na Santiago Bernabeu, bilo je sjajno pobijediti u prije dve godine tamo na penale", kaže jedan od najboljih svjetskih golmana.

"Zanima me kakva će biti atmosfera u Madridu jer će i Real i Atletico prve utakmice polufinala igrati u kod kuće. Navijači sva četiri kluba koja su u polufinalu biće u utorak i srijedu u gradu, sigurno će to biti jedna velika zabava", kazao je golman Bavaraca.

Bayern i Real Madrid su igrali u polufinalu Lige prvaka i prije dvije godine. Oba kluba su na svom terenu slavila pobjede 2:1, pa su putnika u finale odlučili penali u Madridu. Bayern je finale izborio zahvaljujući odbranama Manuela Neura, koji će i ovaj put biti jedan od ključnih igrača bavarskog tima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.